Blå och vit inredning

Vårt hem går i blått och vitt nästan överallt, en färg som jag alltid älskat. När vi flyttade hit så hade vi redan inrett och köpt nya möbler hit så jag tog nästan inte med mig någonting från stora huset. Jag gav möbler till min syster, till mina barn ( främst till sonen som flyttade hemifrån) jag sålde lite osv På så sätt känns det ibland fortfarande som att vi är i vår sommarstuga.

Jag vill slipa golven i huset och tapetsera i vardagsrum och kök men projekten ute går före. Vi älskar att vara utomhus året runt så ett flottehus kommer ge oss mycket glädje. Kunna ta kalldop i vinter och sitta i bastun och kunna åka ut på sjön fina kvällar och så har gäster som kan sova där.

Vi har lågt i tak i det här huset men både Kalle och jag är korta så det är ingenting som stör oss alls. Det kan kännas trångt om vi är många men om vi är många så är det mest barnen som är här och ingen tänker på det. Vi har inte gäster så ofta med stora middagar osv men vi har många vänner och vi träffas på olika sätt.

Det är så lätt att vi tittar på andra och tror att livet ska vara på något speciellt sätt för att vara accepterade eller livet ska fungera, men det behöver inte vara så. Jag är inte mindre lycklig nu för jag bor mindre än vad jag var när jag bodde större. Jag har ägt och gjort mycket och jag lärt mig mycket av resan och vad som gör mig genuint glad och lycklig.

Ingenting av det vi gjort här i nya huset har vi tagit lån på, inga av renoveringar som växthus, staket, flottehus, stenläggning, värmepump osv utan det är från vinsten när vi sålde gamla huset. Räntan steg precis så det är tillräckligt dyrt med bara vanliga huslånet så hade vi behövt låna pengar då hade vi aldrig gjort allt detta.

Sedan på sikt drömmer vi om att bygga en glasveranda, ett litet större badrum och ett garage men det får vi se när det blir. Man ska kunna ha gäster med ett ett matbord i framtiden osv men man vill heller inte ha för mycket att sköta.

Kuddfodral gamla här

Kalle och jag tänker nu att vi vill bli gamla här, men sedan vet man ju aldrig vad som sker i framtiden. Vi lever nu.

Kruka här

Nu ska jag avsluta här och fixa ordning mig för idag ska jag träffa mina vänner i kören som också är med i föreläsningsgruppen som jag har gått med i. Ikväll ska nog Kalle och jag ta en liten tur med sportbilen. Det ska bli kallare väder så bäst att passa på att åka cab. Jag ska hinna spela in ett jobb och fixa naglarna så det blir kul och full fart.

Idag ska jag försöka vila mina fötter lite och min häl så det blir toppen. Jag badar varje dag nu så det är härligt, en badring hade ju varit kul så det ska införskaffas. Ska ta ner våra tvålar till bryggan som man får ha i sjö. Vi har ju massa fina saker kvar från båten så det ska vi ha i flotten. Solstolarna som är grymt sköna ligger och väntar.

Nu önskar jag er en fin fin dag 🌺

Kram Lotta

Fina kjolar här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Blå och vit inredning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *