Besök av min bästa vän

Innehåller annonslänkar

Idag har min bästis varit här och vi har gått promenad, varit och ätit mat på en camping och latat oss på bryggan. Det har varit så mysigt och mycket skön dag. Kalle har umgåtts med Philip och de var ute inatt på någon club och lyssnade på musik så Kalle är lite sliten idag:) men nu har de kommit hem här båda två och det ska fixas mat.

Jag har satt ner mina dahlior idag i jorden, de som jag förodlat och nu ska jag börja avhärda tomaterna så lite trädgårdsjobb men inte så mycket. Idag fick det bli lite vilodag från det.

Jag ville bara titta in och säga hej, men ska ta och fortsätta lat mig här. Imorgon kanske jag sätter fart att måla mina nya odlingslådor eller så åker jag och köper mig lite sommarblommor och ett parasoll , ja vi får se. Såg också att Åhlens hade fått in den fina picknickkorgen igen som jag skulle vilja ha. En bra present också i dessa tider tänker jag.

Ha en skön kväll alla fina.

Kram Lotta

Sommarkläder jag gillar

Marin klänning här , sandaler här, blårutig klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *