Silverpäron

Ännu en underbar dag här hemma och jag verkligen älskar de här dagarna när vi pysslar hemma. Idag har vi även haft mina föräldrar här och min syster och Philip sov här inatt. En toppendag!

Silverpäronet är så vackert i kvällssolen och precis slagit ut. Ni som följt mig ett tag vet ju att vi även hade det i förra huset vid poolen. Det är mitt favoritträd och bara för prydnad, men jag älskar mina silverpäron.

Rabatten utanför entrén blev ju fin i år också. Jag trodde inte att så många tulpaner skulle slå ut men det gjorde det ju. På kvällen lyser en sådan lampa och det är så mysigt att komma hem då när träden lyser.

Ikväll kommer jag nog somna tidigt för imorgon ska jag till Elin och titta på deras lilla ragdoll kattunge My som flyttat in. Jag har så mycket kul att göra i trädgården när jag kommer hem så vi får se vad jag hittar på. Vi ska se om vi kan boka något kul att göra också framöver, en tur hit hade varit kul. Vi har inget bokat tillsammans, men Kalle och Philip ska på en resa till Skottland.

Nej nu är Lotta trött för idag, vi hörs imorgon 🥰

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Silverpäron”

 1. Ni har gjort trädgården så fin, jättecharmig.
  Jag förstår att det ligger mycket arbete och stort intresse bakom.
  Bra jobbat

 2. Vilken underbart söt katt! Blir så kattsjuk, min son o tjej har ju tre st men min käre make och dotter är ju allergiska 😀. Funderar på om du hade lust att tipsa om semesterpärlor i Västervik o Kalmar jag vet du brukar besöka, kanske nåt boende och lite fina ställen att se? Har kommit på att jag aldrig varit i Västervik, så funderar på en liten tripp p spela golf i närheten. Kram Milla

  1. Anne-Charlotte

   Hej Västervik är så vackert och har många pärlor. Jag har dock bara bott på Slottsholmen och Stadshotellet. Jag kan rekommendera Gränsö slott , där har jag varit på spa med kom jag på. Vill man bo i husvagn eller stuga så finns det ett fin camping som heter Lysingsbadet. jag har också fått tips nyligen om Villa Vimmerby. Tycker absolut du ska besöka Västervik, jättefint nere vid vattnet vid båtarna osv. Kalmar har jag dock inte varit i mer än en gång. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *