Duk är så fint

Det blev en dag med full fart och jag har hunnit en hel del ärenden och varit på keramik. Det är så kul för jag fixar att dreja lite nu. Jag ska korta ner mina naglar nästa gång så det går lite lättare för långa naglar är inget bra.

Jag har fått hem lite smågrejer som klara som jag ska visa er snart och så blev min kotte grön idag så jag hoppas få hem den nästa gång. Jag ska sätta mig och kolla på lite filmer på drejning för det brukar jag lära mig mycket på.

I köket har lagt på duk och jag blev så nöjd. Det är så mycket finare med duk på bordet. Nordic nest har satt ner massor av priser nu och där kan ni hitta massa bra examenspresenter osv. Boel och Jan som märket heter på den här duken har också massa fina kuddar till bra priser. Jag gillar den där bistrokänslan.

Ha en skön kväll nu, jag ska försöka vara uppe en stund men det brukar aldrig bli så länge.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *