Att vara i en dag som inte är tjohej liksom

Igår var en trött dag och jag har blivit mycket bättre på att vara i en dag som inte tjohej liksom. Att bara känna in att idag kommer jag knappt inget göra trots att jag har mycket jag skulle behöva ta tag i, men jag behöver sova och så fixade jag ett ärende och gick ut och gick med min vän Helena och tittade på tv på kvällen med Kalle. Det fick räcka för den dagen.

Idag är en pigg dag istället så då får man vara tacksam för det. Jag vaknade med lite sol ute och det gör skillnad. Jag ska i alla fall ut idag och jobba och så baka tårta till Elins födelsedag. Igår var jag på Mio och kikade på lite saker och fixa present.

Lampa här

Jag kolla på lampor som jag inte fixat än och så måste fixa med elen som aldrig blev gjort i höstas. Det många kostnader på växthuset framöver så man får ta lite i taget.

Lampa här

Lampa här

Lampa här

Kanske skulle det vara kul att blanda olika lampor. Jag kollade även på dynor då våra på altanen är inte så fräscha längre.

Dyna här

Dyna här

Sedan fanns det massor av fina möbler men så dyrt allt blivit. Är glad att vi har det mesta i utemöbler och inte behöver invenstera i det. Har två fåtöljer till nya altanen som jag ska visa senare men annars behöver jag ingenting just nu, kanske mer till flotten senare men funderar på en bäddsoffa dit. Kanske vi kan bygga något själva för vi har en madrass.

Möbler här

Möbel här

Snygg solstol här

Här finns ju också duken som jag har till lite större bord, de är fina tycker jag. Jag har ju en rund variant.

Dukar här

Kuddfodral här

Det här kuddfodralet är så fint men jag har massor av kuddfodral så inget köp även om jag villhöver.

Mugg här

Sedan älskar jag det här porslinet , så fint men behöver inget porslin heller.

Tallrik här

Fröer däremot vill jag ha mer av så jag beställde lite mer av det som jag ska så idag.

Ha nu en toppenfin dag och kom ihåg att allas liv är dåliga och bra dagar alla har glädje och sorg, dagar man känner sig ful och snygg , dagar man är pigg och trött osv Det är okej att vara allt. Du behöver inte vara perfekt, du behöver inte sträva om du inte vill. Du kan bara känna inåt och känna att du får vara som du är och känna allt okej och det är gott nog. Det är att vara människa.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *