25 år min fina Elin

Jag går ut och möter våren på morgonen och alla fågelljuden. Ljuvligt och till helgen ska det bli varmt. Jag ska jobba på lördag men hinner vara ute mycket ändå. Det blir en skön helg och mysigt att ha Kalle hemma nu ett tag innan han ska på nästa resa.

Jag sitter och tänker på att min fina dotter som fyller 25 år. Kloka, lugna och snälla Elin ❣️. Tänk när jag var 25 år köpte vi huset med 8 rum och kök, en gammal skola och 1 hektar mark och Elin var precis född. Bråttom har jag haft och velat mycket, jag har haft så kul och älskat mitt liv men att sakta nere lite mer ibland hade nog varit bra för mig. Jag har strävat och kämpat mycket, men också fått vara med om mycket. Till mina barn säger jag ni har gott om tid ,men försök leva i nuet.

Jag lär mig mycket av Elin som är mer lik sin pappa i sättet och sin lugna farmor. Nu är vi mer lika Elin och jag när jag inte har mitt gamla tempo längre, älskar samma saker och mer lika i sättet också och jag älskar hitta på saker och vara med henne, ja även med Philip. Det är så spännande att följa sina barns resa i livet. Elin fick lära sig mycket av livet när hon var sjuk, så hon uppskattar de små sakerna väldigt mycket.

I helgen hoppas jag på middagar utomhus. Jag är nästan klar med alla rabatter nu som fått kogödsel och jag ska fylla klart jord i odlingslådorna, de som har tulpaner får vänta lite.

Stol , morgonrock

Vi behöver röja upp lite runt boden, lägga på en presenning så vi slipper se massa plankor osv och komma vidare med vår altan. Ja det finns massor kul att göra och det bästa är ju att göra det tillsammans med Kalle. Livet är ett tillsammansprojekt, det är ju människorna och djuren som är det viktigaste.

Nu ska jag lägga in tårtan i bilen och slå in ett till paket och så blir det keramik i eftermiddag. Tänk vad kul att göra några fina fat och måla blommor på som den här eller den här nu när jag har mina fina färger. Elin är grymt duktig på att måla sånt där pilligt så hon kan kanske hjälpa mig och så födelsedagskalas ikväll. Jag ska ha den gröna klänningen ikväll och mina sandaler. Här kör vi vårklädsel och värme på väg.

Ha en skön och fin dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”25 år min fina Elin”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *