Att få ihop det lagom

Innehåller annonslänkar

Nu är semestrarna över på mitt jobb i klädaffären och jag kommer bara jobba någon dag i veckan där framöver, men jag är så tacksam för det. Nu blir det mer av mig här igen. Det ska också bli väldigt kul. Jag har ju min keramik och min kör som börjar snart men det gäller för mig att få ihop det sådär lagom.

Lagom så jag inte känner mig utmattad, lagom så jag inte känner mig ensam och lagom med jobb så jag faktiskt kan leva på att jobba som influencer. Det kan låta glassigt att få bestämma över sin tid och kunna göra vad man vill men du ska också vara en engagerad influencer i ett hav där alla vill ha samma jobb och vara inspirerande och duktiga och får du inga jobb får du heller inga pengar. På jobbet i klädaffären är det jag och 4 till vilket är väldigt skönt och du får din lön.

Ja allt har sina för och nackdelar och jag älskar båda delarna och jag har märkt att jag behöver båda delarna. Jag är på en plats nu som är väldigt fin och lugn. Jag mår så bra ❣️

Så nu har jag planerat lite att göra framöver bland annat en tur till Mio för att köpa ljus. Är man medlem kan man handla för 600 kr och få 300 kr gratis, då brukar jag fylla ljusförrådet. Det här stora blockljusen är så fina också. I tidningen som kom såg jag att de använt dessa vaser/lyktor med dessa ljus här och det var så snyggt. Det blev jag inspirerad av.

Nu ska jag åka och plocka hallon, såg att de hade jordgubbar också. Sätter på en podd eller sommarprat i bilen brukar vara trevligt. Jag ska förbi Vimmerby också på lite ärenden.

Ha en fin dag 🍂

Kram Lotta

Höstnyheter jackor här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Att få ihop det lagom”

  1. Härligt att du känner att du kan landa och att du kan leva på din influencer lön och fortsätta med ditt. Det låter ändå som om att du haft en bra sommar i klädaffären =D

    1. Hej, jag skulle vilja få mer dagar dagar men det finns inte just nu men så tacksam för det jag får. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *