Att vara en tårtbit

Innehåller annonslänkar

Jag har fått mitt schema för jobbet i klädaffären och det blir ca 1-3 dagar i veckan där nu fram till jul beroende lite på om de behöver hjälp. Jag finns alltid med på schemat så det är inte så att man ringer in mig även om jag är vikarien. Fast nu börjar det kännas som jag är en av dem och så tror jag de känner också. Att få bli en tårtbit av en tårta är en så fin känsla. Jag har saknat att vara tårtbiten. Det är fint när kunderna kommer in och känner igen en, man skapar ett förtroende och det man ger får man tillbaka.

Idag kommer pappa och min syster hit och vi ska fira pappas 75 årsdag med mat och efterrätt som jag ska börja med snart. Det blir mysigt och så ska jag börja städa altanen så jag kan pynta lite mer. Dynor ska plockas in och löv och skräp ska bort så det blir ordning där ute och man vill sitta.

Jag var på stan igår och kikade efter fina ljus de här och de här men sedan kände jag att jag skulle vilja göra egna ljus . Elin och jag gillar ju sånt pyssel så nu ska jag köpa hem så vi kan göra egna ljus istället. Vi brukar ju vaxa lökar också, det är också en mysig grej att göra tillsammans.

I december har vi bokat in julmarknader och julkonserter och jag längtar efter allt redan nu. Det är så kul att få ha allt detta tillsammans med sin dotter som gillar samma som jag.

Nu måste jag ut med hunden och sätta lite fart här ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *