Kransar till grindarna

Innehåller annonslänkar

Hösten är lika ”grå” och blöt för alla men jag vet exakt nu vad jag mår bra av och fyller mitt liv med det. Elin och Karl och lilla katten var ju här i helgen och det är såklart glädje. Att vara med människorna som man älskar och ha dem omkring sig och ge dem tid.

Det blir god mat och vara utomhus så mycket som går för nu gäller det att fånga de där ljusglimtarna av dagsljus för då blir det också så skönt att komma in sedan. Stunden i kyrkan igår gav mycket glädje också.

Kalle har satt i sista rutorna på växthuset och nu ska det bara upp lister inomhus och så måla några mer saker sedan får vi ta resten i vår. Jag kommer beställa makadam och grus osv troligtvis i februari så vi kan få ordning marken och sedan har vi allt annat kvar som att gjuta trapp och massa annat. Bara sååå kul!!

På grindarna satte jag upp kransar som jag gjort av rönnbär, enris och silvergirlang. Nu lyser det vackert när man kommer runt kröken och ser vårt lilla hus. Jag har den här kransen på väg också också men den ska jag ha inomhus.

Imorgon ska jag träffa en gammal vän och arbetskamrat i Linköping och jag ska gå och kika lite i affärer och ha en ledig dag. Ibland när jag kommer till Linköping city så vill jag bara gå och kika länge och ibland vill jag bara hem så fort det går. Vi får se hur det är imorgon. Träffa min vän längtar jag däremot efter och sitta och äta lunch tillsammans.

Mina ljus är slut igen och jag tycker om att ha fina ljus hemma. Hemtex går jag alltid till när jag är stan. De har fått in helt ljuvliga kuddar tex de här, här eller här. Det är ofta lite småsaker jag bara behöver men jag tycker om att inspireras.

Nu ska jag fortsätta lata mig och kolla lite youtube, min favorit är Helen Torsgården.

Kram Lotta

Snygga höstnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Kransar till grindarna”

  1. Vilken fin krans! Hade varit roligt att se lite beskrivningar hur du gör en krans också 😊 ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *