Det blir lite tyst

Innehåller annonslänkar

Det blev lite tyst här för livet kom emellan och det är alltid så mycket att pyssla med så det blir inte av att sitta vid datorn men jag har det bra.

Elin och Karl kom hit igår och jag var ute och plockade ner lite tulpaner i både krukor och land och vi var och handlade osv idag har jag jobbat och Elin följde med en sväng. Det är bara mysigt att jobba lördagar och vi stänger redan kl 13 så det känns inte som man missar så mycket av en lördag ändå.

Jag försökte fota några bilder med min kamera men tyvärr funkar inte skärpan så bra. Mina pumpor som jag gjort på keramiken.

Ikväll är det kör så det ska bli så kul. Jag vet inte om någon i familjen dyker upp men i så fall får de vara hemma och ha det bra för det kommer jag ha. Nu ska sätta mig och beställa lite julklappar. Har ni börjat? Elin ville ha påslakan och sonen parfym mm Vi ska inte handla lite mindre i år men det kostar ju en del så man får ta lite varje månad.

Ha en fin helg

Kram Lotta

Fint från Lindex svart kjol här, tröja här

Snygga julstjärnor här, här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det blir lite tyst”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *