Ibland när man ska baka och prova ett nytt recept vet man aldrig om det smakar bra, men nu ska jag tipsa er om ett supergott matbröd. Min son gav det full poäng och han är kräsen och brukar helst bara äta råg om mamma bakar:)
Jag använde rågmjöl från Saltå kvarn, riktigt smör och hönsens fina ägg. Det tillsammans var mums! En sats blev 19 bullar.
HÄR hittar du receptet
Lycka till med baket, (i samarbete med Matklubben). Nästa vecka blir det matlagning istället.
Idag ska jag iväg och bli fin inför helgen.
Kram Lotta
Ser jättesmaskiga ut, men 3 dl socker i ett matbröd? Låter mer som kaffebröd! Ska baka i helgen, kanske provar för rågbröd är ju så got.
Tack för tipset! Detta rågbrödsrecept ska testas här hemma.. Kram
Åh så gott det ser ut! Funderade faktiskt på om man skulle baka bröd här någon dag, så tack för tipset!:)
Kram
Hejsan!
Du skriver att du har smör i dina rågbullar men när jag kollar i receptet så finns inget smör. Hur gör jag? Med vänlig hälsning Eva Holmedal
I bullarna ska du ha smörkräm, det står om det i receptet. Kram Lotta