Så gott rågbröd

 
Ibland när man ska baka och prova ett nytt recept vet man aldrig om det smakar bra, men nu ska jag tipsa er om ett supergott matbröd. Min son gav det full poäng och han är kräsen och brukar helst bara äta råg om mamma bakar:)
 
 
Jag använde rågmjöl från Saltå kvarn, riktigt smör och hönsens fina ägg. Det tillsammans var mums! En sats blev 19 bullar.
 
HÄR  hittar du receptet
 
 
Lycka till med baket, (i samarbete med Matklubben). Nästa vecka blir det matlagning istället. 

Idag ska jag iväg och bli fin inför helgen.
 
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Så gott rågbröd”

  1. Ser jättesmaskiga ut, men 3 dl socker i ett matbröd? Låter mer som kaffebröd! Ska baka i helgen, kanske provar för rågbröd är ju så got.

  2. Hejsan!

    Du skriver att du har smör i dina rågbullar men när jag kollar i receptet så finns inget smör. Hur gör jag? Med vänlig hälsning Eva Holmedal

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.