Kläder på min fritid

REKLAM TUXER

Ni var så många som handlade med min rabattkod hos Tuxer förra månaden så nu har jag fixat en ny.

Först så måste jag berätta att Tuxer har gjort en längre modell av den populära kjolen Hollie så den ville jag gärna visa upp. Ni är många som använder den korta varianten på er fritid och tycker den är så bra och skön och nu när den även kommit i långt kan jag bara hålla med. Jag har nu båda i storleken large.

Kjolen har bra fickor på sidorna och så den populära kortbyxan under kjolen som gör att det inte skavar mellan låren men känns ändå luftig. En perfekt kjol på semestern, när man ska spela golf eller när du är borta på dina fritidsintressen osv . Jag älskar Tuxers kläder som har så fina kvalitéer på sina kläder och tål att tvättas gång efter gång. Jag använder mina kläder från Tuxer flera gånger i veckan.

20% på allt ( även rea) till och med 7 maj. Kod: LOTTA

Ska du verkligen ta kort när du håller upp kjolen sa Kalle 🙂 Ja såklart för då ser man kortbyxan. Hollie kjol hittar du kort HÄR och lång HÄR.

En ny byxa för mig är capribyxan Franie, de sitter som smäck som jag brukar säga. Jag har large. De här kommer jag använda mycket och en bra byxa att jobba i och snygg även med en blus till. Jag som nu närmar mig 50 tycker det är skönt när de går ner en bit på benen. Dessa kan jag verkligen rekommendera. Finns HÄR

20% på allt ( även rea) till och med 7 maj. Kod: LOTTA

Tröjan som jag valt till detta är en sweatshirt som är superskön mot kroppen i ett härligt material och snygg skärning med lite kortare fram än bak. Jag har large men hade även kunnat ha en mindre storlek. Finns HÄR

Tuxer säljer även kläder för herr och barn och koden gäller som sagt hela sortimentet och även rea HÄR .

20% på allt ( även rea) till och med 7 maj. Kod: LOTTA

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *