Vårpirr och utomhusprojekt

Vad mysigt det blir med helg nu när man varit och jobbat i klädaffären. Det var många år sedan som jag hade den känslan och man kan lätt bli trött på att alltid vara hemma också, helst nu när barnen flyttat. Det känns som livet blev komplett nu, som sista pusselbiten föll på plats. Jag är bara vikarie så det blir nog inte så många timmar, men vi får se.

Idag blir det hemmadag. Vi ska iväg för att köpa virke till vedskjul och odlingslådor och bygga och greja. Nu finns det massa roliga projekt och jag får sånt pirr och glädje när vi grejar tillsammans.

Jag ska ta tag i hemmet här inne. Det blir inte så mycket bilder inifrån denna tid, man har stökigt mer inne och går ut.

Så här såg jag ut när jag åkte och jobba igår. Det finns så mycket fina kläder på Sandströms så det gäller att hålla i plånboken 🙂

Nu har Kalle vaknat och jag ska plocka ordning lite här innan vi ska starta dagens utomhusjobb, så mysig dag det ska bli.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vårpirr och utomhusprojekt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *