Brunch och valborg

Jag har varit vaken en stund och plockat ordning här för idag kommer Elin och Karl och vi ska hålla på med våra plantor, plantera om osv och så har jag inga nya bilder så ni får titta på lite gamla bilder. jag har inte visat så mycket här inifrån men det är sig likt, vi har inte gjort någonting mer här inne.

Jag ska sjunga med kören idag på ett nytt ställe där jag inte firat Valborg innan så det ska bli kul. Kalle, Elin och Karl kommer och tittar och vi får nog klä på oss en del för det är riktigt kallt.

Kalle ska fixa lite brunch där nere och bakar bröd tills de kommer, det har visst blivit hans nya intresse, Igår handlade vi fina påsar om han vill ge bort bröd och så jäskorgar mm

Jag vill bara få ordning i min köksträdgård men försöker ta det i steg och vet att det är själva resan dit som är grejen. Det är roligt att bygga upp, plantera och planera och Kalle är pepp på att bygga trädgårdsbod.

I sommar ska jag sätta hortensia i krukorna på altanen igen, de tar sig så bra där uppe. Längtar också när vi bygger om trappen här men det får vänta lite för ett vedskjul för veden och gräsklipparen blev viktigast och sedan mina odlingslådor. ja det finns lite att göra och det är så roligt!

Ha en fin valborg

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *