Målning och frisören

Igår blev det måla av igen, lite då och då när jag hinner med. Jag ska fortsätta nästa vecka för då har jag mer tid igen. Har borstat lite också.
Jag var ute och gick promenad i vackra Kinda. Här nere ligger Åsunden där vi har båten. Hoppas nu på fint väder så ska vi äntligen komma iväg i helgen. Finns värme i båten och inga andra måsten som vi måste göra.
Jag har fixat håret och ögonbrynen. Valde lite mörkare toning denna gång då det släpper ganska lätt på mig.
Nu ska jag iväg och fixa naglarna, fika hos mamma och ut och gå med min vän Maria, men först sova en liten stund.
Lite lunch nu bara så är det dags att slumra en stund om jag ska orka allt
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Målning och frisören”

  1. Åh vad glad jag blir av att läsa ditt inlägg, du har en så härlig energi, så man blir bara GLAD. 😃 så härligt att du skildrar livet på landsbygden, även jag är vad man kallar en lantis😃. Önskar dej en helt fantastisk dag ⭐️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *