Kaffe och sjöutsikt

Godmorgon fina bloggläsare. Jag latar mig mest denna förmiddag. Var så social hela dagen igår så då behöver jag lite tyst tid. Började dagen på bryggan med en kaffe, där är det tyst kan jag lova.
Jag ska till min fysioterapeut på eftermiddagen för min axel. Känns som jag går lite ofta nu men det ändrar sig inte så mycket. Kan göra lite mer med armen men typ sätta upp en toffs i håret går inte. Det kommer läka ut av sig själv så bara vänta och träna med strech osv.
Jag ska passa på att träffa Elin och Jakob när jag är i stan. Vi ska leta efter ett staket som jag kan mäta på. Tror jag vet vart ett sånt finns. Behöver lite mått till min snickare så han kan börja bygga vår staket  snart.
Nu är det dags att hoppa i duschen och ta långpromenad med hunden innan jag ska iväg
Ha en skön dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *