Vitlök och dahlia

Det blev trädgårdsdag för mig i det fina vädret. Ett bra beslut och det har varit så skönt att bara vara och gå omkring och lyssna på podd. Jag kan ha högtalare på och gå nere i trädgården och lyssnar.
Pettson var med ute i flera timmar och vill kasta boll, han har våra små äpplen som bollar
Jag har satt vitlök och tagit upp mina dahlior som jag lagt i perlite. Skakar av jorden och klipper bort det mesta av det gröna så bara lite skaft är kvar.
Älskar sådana här dagar när man får skita ner sig och gräva
Kan också tipsa om mina nya stövlar så sjukt sköna. Jag är ofta barfota i dessa när jag ska ut med hunden tex. sedan har jag även ett par utan foder som jag har strumpor i.

Jag visar sällan vad vi äter men ikväll blev det fiskgratäng med räkor. Jag äter nästan inget socker just nu , fika och sånt utan bara frukt. Kör avsockring och snart inne på vecka 2. Till gratängen äter vi bara sallad osv. Försöker ge oss bra mat utan massa kolhydrater och socker för att må bra. Jag väljer bort sånt när jag tycker att det passar.

Nu ska jag lata mig kvällen lång.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vitlök och dahlia”

  1. Älskar också att vara ute och smutsa ner mig, både i trädgård och skog men jag vill helst ha helt tyst. Går gärna långa promenader helt ensam, mitt sätt att rensa huvudet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *