Inköp av belysning

Godmorgon alla fina, hoppas ni får en bra helg. Kalle är lite halvdålig så här blir det lungt. Elin är kvar och vi ska fixa några jobb och sedan går vi nog ut eller hittar på något annat. Här kommer lite bilder från Västervik.
I Västervik på torget kan man köpa pokebowl med kyckling hos Deli Guldkant. Den är så god så man smäller av. Elin blev lika förtjust.
Vi gick en sväng på stan och mest tittade.
Köpte söta nyckelringar
Tittade på detta söta fågelhuset som jag haft i rött i stora huset. Jag har hittat som spett som man kan skruva fast saker på och trycka ner i jorden, så jag funderar på om jag ska sätta upp mitt fågelhus på dem eller om jag ska sätta fast några lyktor.
När vi kom hem provade vi belysningen. Det blev Boltih från Jula. Mio hade inte allt som jag ville ha. Vi provade lite. Dessa lampor drar lite watt så alla lampor i trädgården blir som en 60 w glödlampa tillsammans.
På kvällen blev det plockmat, vi bara tog fram lite. Vi var så trötta och la oss i sängen och kollade på Wahlgrens värld.
Nu ska det bli frukost och väcka Kalle
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Inköp av belysning”

  1. Vad mysigt ni ser ut att ha det kul att gå och kika ”på stan”😊
    Här har vi en mysig helg är uppe i stugan i fjällen så det blir sköna promenader och bastu, ikväll blir det bubbel i glasen🥂
    Ha en fin lördag och hälsa Elin💗

  2. Hej, älskar att läsa och titta på dina vackra bilder. Så njutningsfullt.
    Nu till min fråga: menar du att samtliga glödlampor i din trädgård endast drar ström som EN 60 w glödlampa.
    Stort tack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *