Nästan alla kvällar

Annonslänk Mio och Ellos 
 
Nästan alla kvällar hamnar jag här med min dator. Förr satt jag nästan alltid och jobbade på kvällarna men det gör jag inte längre, även om jag skriver till er nu. På sommaren då går man nästan aldrig in förrän sent på kvällen, men den här tiden på året så blir det mycket vila när man inte har några barn hemma.
 
 

Kalle och jag satte upp några mer lampor när han kom hem, jag kan berätta mer om dem senare. Det blir mysigt. När vi flyttade hit var det mörkt men nu lyser det i vår trädgård så fint. 

 
Ibland vet jag inte vad jag ska visa eller vad ni vill se , men jag försöker att variera här. Mina kuddar från Mio här är jag väldigt nöjd med. De passar till massa olika sängkläder och så passar de fint alla årstider. Där hatten hänger har vi ventil som egentligen ska tapetseras, men det har inte blivit av ännu. 
 Ha det så bra 
 
Kram Lotta 
 
 
Fint från Ernst, önskar mig glöggset HÄR  och kopp HÄR 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nästan alla kvällar”

  1. Lotta, allt du visar är roligt att titta på, inredning, trädgård, natur, hund, katt och hur du och familjen mår❤️ en underbar blandning och jättemysig blogg att följa. Kram❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *