Harmoni

 
 

Det är måndag och jag vaknar upp med ett mörker utanför vår lilla stuga, tänder lampan i sovrummet och tar upp datorn i sängen för att skriva till er. Min känsla just nu som jag vill dela med mig av är, harmoni. Jag mår så himla bra. Jag har det så himla bra .

 
Jag vill dela den tanken och den känlsan med er för de senaste två åren har varit så mycket annat i känsloväg än där jag är nu. Jag hittade tillbaka och känner mig så oerhört lycklig. Åren efter Elins cancer satte spår i min kropp och när jag ville fortsätta leva som jag gjorde innan så var det stopp. Det är 4 år sedan jag för första gången kände att jag mår inte bra efter det som hänt. Det är två år sedan som jag gick in i min utbrändhet ordentligt. Jag besökte akuten och läkare för hemska smärtor i huvudet, men ingen kunde finna var det var. 
 
Nu kan jag se allt så klart och tydligt. Nu när jag vet vad jag varit med om, fått acceptans och ändrat mitt liv till den jag är idag. 
 
 Men…mitt liv just nu…..harmoni. Jag är klar med månadens stora jobb och nu kan jag bara göra mina blogginlägg och pyssla och hitta på andra saker för att visa er. Ingen press och ingen stress. Jag har fint i min trädgård, mitt hus är litet att städa, företaget går bra och jag har trygg ekonomi, jag har mycket fritid ( mina barn har ju flyttat) jag har en mamma som accepterat min och sonens flytt ( det var svårt för henne, men nu har vi gått igenom det). Jag kan träffa vänner en dag eller en kväll, jag klarar att åka iväg en natt med Kalle, mina barn har det bra och mår bra, jag kan dricka ett glas bubbel utan att kräkas,  jag orkar med att umgås med mina barn en helg, jag kan springa 2 km, jag behöver inte sova dagtid lika ofta, Kalle och jag och djuren älskar vårt nya liv osv Det är så mycket som lämnat mina axlar som jag burit på och inte orkat med som nu är borta. 
 
Det är mycket som jag inte kan göra än, men jag tänker inte på det. För jag är så oerhört lycklig över att inte ha isande huvud, att inte behöva gå ifrån, att kunna titta i datorn på kvällen, att inte ha huvudvärk, eller isande ögon, eller förlamande trötthet osv Jag saknar inte det som jag inte kan göra för jag är så glad av allt jag kan göra. Jag måste varje dag och vecka planera noga för att må bra men det gör jag.
 
Mitt liv är äntligen i harmoni. Tid att få leva igen. Utan stress, utan att må dåligt , utan att ha för mycket att göra utifrån den jag är idag. Jag har det så bra och här ska jag vara nu. Jag vet att jag aldrig igen kommer bli den jag var, jag vill inte dit. Nu är jag här och här vill jag stanna i mitt lilla liv med så mycket tacksamhet och glädje för allt jag har nu. Nu ska jag bara bli ännu starkare tills nästa kris i livet kommer, för det gör de alltid. Men jag ska vara stark både själsligt och fysiskt då. Jag har gjort så många förändringar för att komma hit och må så här och jag är så himla lycklig. 
 
Idag ska jag på gymmet och träna rehab för min axel, det blir kul. Sedan hem och sätta upp sista blomlådan. 
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *