Installera keddy

Annonslänkar Åhlens 
 
Hej mina fina bloggläsare, hoppas ni har det bra. Vi är mest inne idag för det regnar men några promenader med hunden blir det. Idag har de installerat vår nya keddy så vi kan börja elda. 
 
 
 
När de jobbade med braskaminen så målade jag rödfärg på verandan, jag tar lite när det passar och idag var det varmt väder för att vara höst. En sida klar på insidan nu. Skönt.
 
 
De lagar även upp eldstaden på verandan och byter plåten. Vi har tagit hjälp av Energihuset i Vimmerby.
 
  
Å nu ska vi göra klart resten själva. Det ska bli vitt och fräscht framöver. Vi har även bytt plåten här inne och ska även slipa golvet framöver. Vi får vänta med att pröva elda tills sotaren kommer. Innan vi satte in kaminen fick vi även ansöka om lov i kommunen och betala en administrativ avgift. Men nu så….lite mer att fixa men snart klart. 
 
 
Idag kom även stången och upphängningen till tyget/draperiet som ska upp i hallen så jag slipper se tvättmaskin osv. Det blir roligt att få upp. 
 
 

Jag är lite sugen på att baka bullar, tänk er saffransbröd fast bullar. Vi har inget fika hemma och det är bra för jag ska inte äta massa men när det kommer gäster då vill jag ha fika. Så ska jag kolla in Rituals julkalender här, den är så himla fin har jag sett.

 
Ha det så bra
 
Kram Lotta 
 
 
Julens finaste stjärnor HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Installera keddy”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *