Nu är det nära

Idag har vi pysslat en hel del med trädgården här vid sjön. Det finns så mycket att utveckla och kunna gå in i detaljer mer , men jag är ju inte här så många dagar i veckan och så har jag ofta barnen här på helgerna så tiden har inte alltid funnits men snart så.
Mindre än 10 dagar så bor vi här och har all tid i världen. Idag har vi sålt trädgårdsmöbler så det känns bra, något varje vecka som ryker. Imorgon ska jag till stora huset och klippa gräs och fortsätta tömma och handla mer växter till mina pallkragar. Philip flyttar ju om en vecka och ska få ta med sig så mycket han kan från köket i matväg osv. Min trötthet har varit lite sämre några veckor igen och jag längtar så mycket att få stanna här i stugan och inte åka mellan. När jag varit klar här så ska jag till nästa ställe och dit har jag inte varit så sugen på att åka. Det har varit svårt när man inte längtar ”hem” längre. Nu är det nära. Jag är så kär i mitt lilla hus. Jag vet att jag tjatar om den här flytten, men det ska bli grymt skönt för min hjärntrötthet.
Ha en fin kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *