Badkläder

Reklam för Cellbes
 
Jag tycker det är så himla svårt att gå in i provhytt och prova badkläder, alltid svårt att hitta storlekar. Hos Cellbes har man valt att sälja kläder i storlek 36 till 58 och det tycker jag är så himla bra. Man vill stärka kvinnors självkänsla på ett hållbart, inspirerande och inkluderande sätt.
 
 
Jag hittade flera bikinis. Samma färg men lite olika trosor och bh:ar men som man ändå kan matcha. Ibland vill jag ha en hög trosa och ibland en smalare. Lika så med bikiniöverdel. Ibland vill man kunna knäppa loss banden och ibland inte. Du hittar bikini och badkläder HÄR 
 
 
 
 
Sedan är det ju inte alltid att man känner sig så bekväm att gå på en strand med badkläder då passar ju en strandskjorta toppen och finns HÄR. De nya skorna kommer också från Cellbes och var grymt sköna för barfotafötter. På våren kastar jag av mig strumporna och vill gärna gå i sandaler.
 
Cellbes har också fyllt på med sommarklänningar i både enkla färger och mycket blommigt HÄR. Jag älskar sådana här enkla klänningar och blir fint på båten i sommar också, finns HÄR 
 
 

Ta gärna del av mitt erbjudande när du kikar in på Cellbes sida och kolla in alla fina badkläder som finns i många storlekar för att passa oss alla. 

 
 
Kika in på Cellbes sida och alla sommarkläder med många fina erbjusdanden  HÄR 
 
 
Ha en härlig dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Badkläder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *