Lite trädgårdsjobb, glass och kaffe

Igår jobbade vi med jordhögen att släta ut gräsmattan och att stagda upp slänten med sten så att jorden ligger kvar och inte fortsätter rinna ner i sjön. Det blir mindre och mindre jord varje år så man måste fylla på och säkra upp. Vi får också se till att några träd växer upp i framtiden för rotsystemen gör ju också att jorden hålls på plats.
Kalle är grym på att att laga mat till oss. Jag lagar nästan ingen mat alls i vårt hushåll. Jag sköter mycket annat men matlagningen sköter mannen och sonen i stort sett 100%. Jag handlar en del ,men lagar nästan ingenting. Sedan tvättar jag, städar och sköter gräsmattan osv nästan helt själv. Ja vi har våra sysslor som funkar för oss.
*******
Vi tog en långpromenad med Pettson och sedan en tur till båten. Ja vi har nära dit så man kan typ ta cykeln om man vill. Det blev glass och kaffe. Det är varmt där inne under taket, lite som ett uterum. Ser fram emot att ut och åka i sommar. Kalle och barnen var ute och vände i helgen men jag har inte åkt premiärtur än.
Nu ska jag snart ut och fixa klart med jordhögen. Idag ska vi bli klara så vi kan så gräs för ikväll ska det regna så det kommer passa utmärkt. Kalle hjälpte mig igår hela dagen så det ska kunna bli klart idag. Sedan ikväll får det bli jobbkväll vid datorn.
Den här veckan har vi något spännande och roligt som händer, vi får se om jag kan berätta mer om det snart. Ni kan hålla en tumme för oss.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *