Fint hår och tjockare naglar

 
Reklam Apotek Hjärtat
 
Nu när värmen kommer, klär vi oss i lite tunnare kläder. Sommarkänslorna kommer och en längtan att få sol på näsan få känna oss lite fina, ja lite sommarfräscha. 
 
Jag har därför provat att börja äta Silicea främst för hår och naglar. Silicea erbjuder produkter både för hår, hud, naglar och mage. Alla Siliceas produkter är baserade på den användbara mineralen kisel.
 
 
Ja ni vet att jag är inte så mycket för några stora förändringar som görs på kroppen men provar gärna produkter som jag hört bra om eller tror på. Om de säljs på Apotek Hjärtat känns det extra bra. Jag har hållt på några veckor och ska äta dessa i två månader nu. Jag använder mycket mössa så mitt hår har lite sämre kvalite så här efter vintern. 
 
 
Visste du att Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetstillskott. Alla Siliceas produkter är 100% naturliga, veganska, miljömedvetna och djurvänliga.
Original Silicea är vinnare av testpanelens bästa premium hårtillskott 2020, och prisad som bästa hårvårdsprodukt i Swedish Health Awards.
 
Hur bra låter inte det? 
 
 
 
Om du tex. har problem med magen så finns även Silicea Mag-tarm Gel  som tex är bra för  uppblåst mage eller halsbränna. 
 
 

Med min rabattkod FYRA25 får du nu  25% rabatt  2 – 8/5.

 
Kolla in alla produkter hos Apotek Hjärtat HÄR 
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fint hår och tjockare naglar”

  1. Jag har fått jättetjockt och långt hår, naglarna är hårda, ätit i flera år.Tyvärr är det inte bara på huvudet håret växer. Har aldrig behövt raka mina ben men fick som 50 åring mörka tjocka hårstrån så nuförtiden MÅSTE jag raka benen… Men det får vara så för huvudhåret är så tjockt och fint 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *