Jag är klar nu

Nu är jag så himla nöjd. Alla saker har kommit på sin plats här i stugan och jag har fått en grundordning som jag längtat efter så mycket. Vi har bara en klädgarderob i detta huset så vi måste såklart fixa detta i framtid men det viktiga har varit att komma på plats nu till sommaren och bara få landa här. Jag känner så grymt nöjd. Det kommer fortsätta vara massor av jobb men det är i alla fall inte så mycket grejer som ska hem till oss utan till vårt lager och hem till andra.

Nu ska jag ge mig den där tiden och ta hand om mig själv lite mer och ta hand om djuren och så umgås med mina närmsta. Jag kan jobba sådär fokuserat tills jag är klar men jag kan ofta bara göra en sak i taget så nu ska jag ta tag i allt som fått vänta. Imorgon ska jag till stora huset och hämta grejer som ska till återvinningen och Hjärta till Hjärta och så ska jag besöka mamma som fått sina två sprutor.
Hoppas du får en grym dag, här verkar det som solen tittar snart igenom och det fina vädret är på väg.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *