Det går ju framåt men det känns som det aldrig tar slut

De här dagarna hinner jag inte så mycket. Det kommer några sådana resor framöver till sålda huset för att klippa gräs, trimma och dra ogräs och så bilresa på den så det går en halv dag då. Men jag passar på att besöka mamma och bonuspappa och ut och gå med en kompis och så packa bilen såklart.
Imorgon blir det samma sak men då ska vi köra bort möbler, men jag får vara hemma några fler timmar för det finns ju lite att göra här i stugan också och jobb såklart. Det går ju framåt men det känns som det aldrig tar slut. Min man kommer vara hemma ganska mycket framöver så då ska vi köra järnet.
Nu blir det sängen för mig. Sover bra och mycket så jag får ladda och ikväll blir det renbäddat.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det går ju framåt men det känns som det aldrig tar slut”

  1. Hej, så fint och mysigt ni får det. Helt rätt beslut ni tagit. Jag undrar vad jag gör för fel ,för jag får hela tiden trycka på integritets knappen och ofta hoppar texten över till nästa blogg på läslustan. Kan ledig läsa din text i ett utan blir hela tiden avbruten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *