Två dagars vila

Igår åkte jag till sålda huset för att köra ett stort lass till min systerson. Han fick en soffa sonen haft på rummet, köksbordet som stod i uterummet och hyllor som Elin haft i sin walk in closet osv. Övervåningen är nästan tom nu.
Nästa lass ska till min syster som ska ha sonens säng, en soffa som står i skolan och våra köksmöbler, vitrinskåp och lite smågrejer. Jag tror att huset kommer vara tomt om ca 2 veckor, sedan är det bara skolan och garaget kvar….puh.

Men nu ska jag vila upp mig i två dagar och leva det där pensionärslivet som jag skojar om. Allt i min takt för nu behöver jag återhämtning igen. Bilen är full med grejer till hjärta till hjärta och jag behöver handla, klippa gräs och jobba men vi får se vad jag hinner. Att lufsa omkring är prio ett.

Tänk er att om två månader flyttar jag inte mer, jag behöver inte ta hand om det stora huset, jag behöver inte sköta trädgården….förstå vad mycket TID jag kommer få då att bara pyssla här och så mycket mindre jag kommer behöver RENSA och BÄRA 😍 Längtar så mycket. Nu har vi klarat av 4 olika flyttar…. vår egen, sonens, dotterns och systersonens  …nu är vi nära. Bara systerns grejer som säkert blir två lass och sedan tömma det sista hem till oss.
Vi kommer nog hinna det mesta innan mannens semester som är planen. Vi vill få en sommar som vi kan njuta av och nu är den här.
Det är ljuvligt idag
Jag ska ta och börja fixa lite här och se vad jag ska pyssla med. Först kaffe och en runda utomhus.
Ta hand om er, snart ska ni slippa ordet flytta….jag är så trött på det ordet nu 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Två dagars vila”

  1. Så otroligt mycket jobb men blir otroligt skönt sen och ett lugnare och mer vilsamt liv. Ha det bra och ta någon vilodag nu och då. Skönt att det är lite sommarlikt nu och så vackert.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *