Jag mår så bra

Jag mår så bra. Det är en fröjd att känna hur orken och energin sakta kommer tillbaka. Det är en lång väg kvar att komma dit jag var för 6 år sedan. Ja troligtvis så kommer jag aldrig dit mer, men jag siktar heller inte på det. Min kropp och hjärna har ett helt annat tempo nu. Det är gott nog för mig. Jag kan absolut inte göra allt som gjort tidigare, men jag är mycket bättre och jag är så lycklig över det.
Att flytta till mindre betyder att jag läker hela tiden. Jag behöver inte längre tänka på allt som jag måste upprätthålla när energin inte finns i samma mängd. Elins cancerresa tog lite musten ur oss. Kalle och jag vi känner så lika. Vi är så lyckliga över vårt lilla hus nu. Att få mer tid till annat. Jag är sååå glad.
Att vara där som jag var för 6 år sedan med hur mycket energi som helst, nära till skratt, att ha driv, att orka saker och aldrig behöva tänka sig för …det är klart jag saknar det. Jättemycket. Men jag kan inte gå och vara bitter över det som hänt. Elin är frisk, fått sin nya lägenhet med första hands kontrakt med sin pojkvän och att barnen mår bra betyder mest.
Jag ska bara fortsätta min resa nu, Kalle och jag behöver inte alls så mycket input. Vi ser så fram emot båtlivet sedan , ta en liten tur med lilla sommarbilen osv men mest av allt så älskar vi att bara få klart i stugan och landa vid sjön.
Jag längtar efter att se lökarna komma i vår. Jag hann aldrig sätta några nya lökar i stugan men i höst har jag hur mycket tid som helst till det. Nu ska jag städa här och så fortsätta hem och rensa. Packa för en tur till tippen imorgon igen och ta ut hormonspiralen 🙂
Allt gott
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag mår så bra”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *