All krukor är flyttade

Alla krukor är flyttade till stugan nu, vi har ett lager under verandan. Jag ska börja förodla luktärter och lite annat nästa vecka. Behöver åka och köpa jord och längtar så mycket att trädgårdsbutikerna ska öppna upp sin uteavdelning.
Gamla bilder från min köksträdgård
Vi har fortfarande lite snö här så den där pirriga våren låter sig väntas lite. Jag försöker istället att tömma så mycket jag kan i bodarna och i huset så vi kan göra annat roligt när våren och sommaren kommer. Idag ska jag bära ner pjäxor, hjälmar m.m som ska till vårt lager.

I stugan vill jag gärna bygga upp ett litet orangeri framöver, vi får se hur det blir med alla tillstånd vid sjötomt. Vi tar allt som det kommer. Inga krav, utan låter livet bara få vara som det är. Det är så mycket annat vi gillar nu också som vi vill hinna med att förverkliga och göra mer av när barnen är stora.

Ni brukar gilla trädgård så lite gamla bilder lyfter vi fram idag igen. Imorgon kommer hallmöblerna så ikväll åker jag nog tillbaka till stugan eller så får det bli tidigt imorgon bitti
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”All krukor är flyttade”

  1. Vad fint det är och ni kommer att få lika fint i "stugan", kommuner gör så olika så hoppas det går bra, en del menar att folk ska gå ständigt längs med sjötomten och de kan de väl göra men jag tycker inte det hindrar ett litet extra hus nära ens eget. Lycka till, glömt ni hade höns, tänker på farmor då och nu har kompisar det. Härligt med egna ägg och godast. Ha det så fint, tror våren kommer tillbaka nästa vecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *