Hälsotest och sista resningen

Idag har vi rensat det sista i källaren, ja nu har vi gått igenom hela huset, hela skolan, garage och bodar. Allt är genomgånget och nu ska det bara sorteras och flyttas till vårt lager eller till stugan. Ett steg på vägen. Min bil är full med skrot så någon tur till stugan blev det inte, utan det blir tippen imorgon igen.

Nu ska jag gå in och boka lite tester som jag vill kolla upp på Wearlabs. Ja en liten hälsokoll är dags igen. Gjorde det förra året och vill kolla upp lite igen. Hormoner och sköldkörtel vill jag kolla av.

Ha en fin kväll, Kalle och Philip har hoppat i badet och jag ska kolla lite YouTube och boka de där testerna.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *