Det går som i cirklar

Inatt har jag fått sova bra, de där konstiga vallningarna eller vad det nu var, försvann när jag tog ut spiralen. Jag har fått sova bättre igen och vaknar inte svettig om nätterna. Vi får väl se om det kommer tillbaka.
Så jag klev upp tidigt och kände mig pigg och idag ska jag på några ärenden. Jag är så tacksam att jag är piggare och klarar av att fara iväg ibland utan att bli helt dränerad. Kalle åker till Elin och målar klart deras sovrum idag och sedan vill de få in sin säng. De har fått en lägenhet nu med 1:a handskontrakt och även om det hyres så renoverar de själva för att få fint. De är vänner till min mans föräldrar, de som äger lägenheten. Deras dotter gick jag i skolan tillsammans med och gjorde att jag träffade Kalle på gymnasiet.
Jag tänker på det där hur viktigt det är att vara snäll och trevlig i alla sammanhang. Allt kommer tillbaka. Människor som du träffat tidigare kan helt plötsligt att ha stor betydelse senare i ditt liv. Som den här lägenheten Elin blev erbjuden och dessutom en gammal klasskompis som en granne och den mamman till sonen har jag jag gjort reportage med. Ja allt går som i cirklar.
Lite mer bilder från hallen. Tagit ut de fina ljusstakarna från Mio, ska bryta av med träknoppbräda, korg m.m får att få in värme i inredningen. Ja ni ska få se framöver. Tog några bilder i farten bara innan jag åkte hem. Vi har en hel del att göra här, men vi är ju inte i stugan så ofta än så vi hinner inte allt. Måste få tid till att leva också ❣
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det går som i cirklar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *