Det händer inte så mycket om dagarna

Jag fortsätter att jobba med mina bilder här i stugan men nu måste ja ta tag i städningen. Jag har fixat lite saker till båten som Kalle ska få som födelsedagspresent idag. Ni får se senare, tror han blir väldigt glad.

Jag ska packa bilen igen och sedan sist in med djuren. Det brukar gå bra och Pettson har lärt sig att han får följa med och behöver inte stå i dörren och kika. Nu ska vi hem och fortsätta packa för flytt. Ja det händer inte allt för mycket i mitt liv, men corona gör också att man håller sig mest hemma.

Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det händer inte så mycket om dagarna”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *