Blir en lugn dag

Vi är kvar i stugan idag vi var bjudna på grill med vänner men jag är glad att jag tackade nej, idag är jag superseg och mitt huvud behöver vila. Jag hade min brors familj här igår, så söta barn och det var sååå mysigt.
Vi har varit ute och gått en sväng med hunden och nu ska vi vila och styra upp lite inköp.
Vi jobbar ju lite parallellt med att flytta in i stugan , flytta ut i stora huset och få till de sakerna vi behöver fixa med framöver. Kalle är bäst på att ringa till folk, styra upp med banken osv och jag ser till att städa och styra upp mycket annat hemma. Kalle är inte så förtjust i att städa och rensa, så det gör jag så mycket jag kan.
Men som sagt vi måste ha lite vilodagar också på helgerna annars håller man inte och idag är en sådan dag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *