Uppdaterar min garderob

Hej vänner, jag har haft en skön förmiddag med att jobba, klippa gräs, vilat lite osv . Här hemma håller jag på att gå igenom mina kläder och uppdatera min garderob. Den HÄR söta blusen tex som ser lite mycket krås ut på bild men himla söt på med vita jeans tex. Jag kan visa er lite mer kläder framöver, en del av er har frågat efter det. Jag har också beställt ett par vita sneakers Levis.
Jag ska fortsätta sedan att gå igenom mina underkläder också, det är jag dålig på att köpa nya.  Ska bara äga saker jag använder, för ibland vill man också kunna köpa nytt och det måste också få plats.
Hoppas du har det bra i solskenet.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Uppdaterar min garderob”

  1. Du kommer med så fina tips och idéer! 😊.
    Jag köpte t ex den blommiga kjolen från bubbleroom, den blev så fin med en vit el svart t-shirt/top 💕.

  2. Det var en fin blus och jag har också shoppat mig lite nytt, väntar på 3 klänningar och en ny sommarväska, kommer nog endera dagen nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *