Rum med utsikt

God morgon igen fina bloggläsare ❣, jag ska fixa och dona lite här till mina föräldrar kommer och mysdag väntar med dem. Vi får se om jag tar några bilder eller bara softar lite. I vilket fall så var det länge sedan de var här, de blir inte så ofta. Inte nu när det varit covid och jag är ju lite oftare hemma hos dem när jag är i stora huset.
Naturen här hemma är så vacker nu
Hoppas ni också får en riktigt skön dag så ska jag skämma bort mina föräldrar med lite fika och lunch osv och så ska de få se båten osv
En underbar dag blir det ❣
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Rum med utsikt”

  1. Alltid härligt att titta in hos dig/er.
    Funderat på era fönster.
    Har själv dubbla bågar men mina ser så trista ut. Hur har ni löst era. Sitter de på gångjärn, har ni bommul emellan mmm. Då får gärna göra ett inlägg om dessa, det ser så charmigt ut hos er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *