Checklista vid flytt

REKLAM BIXIA
 
Är det någonting jag har lärt mig vid denna flytt så är det planera noga. Planera tiden för det är alltid mycket mer jobb än vad man tror och har man bott i hus så har man oftast samlat på sig mycket saker som man måste gå igenom. Först husvisning och sedan allt man ska resnsa och flytta. Det är lätt att glömma viktiga saker när det är lite rörigt. 
 

Ja när man flyttar är det mycket att tänka på som tex  fixa flytthjälp, skaffa flyttkartonger, göra adressändring mm Något annat som man mer inte får glömma bort är att flytta med sitt elavtal. 

Kontaktar man Bixia hjälper de till med att teckna elavtalet och att anmäla flytten till elnätsbolaget.

Många glömmer nämligen att flytta med elen och hamnar då på ett anvisat elavtal som innebär onödigt höga kostnader. Hör av dig till Bixia så hjälper de dig att teckna elavtal och anmäla din flytt till ditt nya elnätsbolag. Jag har ju redan Bixia här i stugan men planerar istället sätta solceller taket om vi bygger garage. 
 
 
Man kan enkelt kontakta  Bixia via hemsidan på www.bixia.se/flytta eller SMS:a BIXIA FLYTT följt av personnummer eller kundnummer till 71120 så kontaktar Bixia kunden. Smidigt och bra.
  
Bixia har också tagit fram en checklista som är bra att gå igenom vid flytt, kolla in den HÄR 
 
 
Nu önskar jag dig en fin dag
 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *