Den här är så bra

Reklam CCS hudvård
 
Jag erkänner att jag inte brukar smörja mina fötter på stranden utan när jag gått och lagt mig i sängen men det blev så tråkiga bilder där 😉 och detta är verkligen en toppen, toppen produkt som förtjänar det bästa. Jag älskar produkterna från CCS och helst denna. 
 
 
Detta är tub nummer 3 HÄR som jag är inne på och i min ålder och när man är en slarver och trädgårdsmänniska behövs det smörjas fötter kan jag lova, helst varje dag och varje gång efter dusch. 
 
 
Cracked Heels SOS HÄR är en superbra kräm och så skön att lägga på hela fötterna. Har du lite tid över så använd den så kommer du uppleva skillnad. Som sagt jag har den efter dusch när jag ska sova så fötterna får extra fukt inför nästa dag och hälarna inte ska spricka.
 
  
 

Just nu får alla mina läsare 20% rabatt på hela CCS sortiment hos Apotea. Gäller 27/6- 4/7

 
 
I sommar vill ha fina sommarfötter , eller hur 🙂
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *