Vi måste bara pusta ut lite först

Det regnar ute, inte alls som på bilden men det är bara skönt. Vi behövde regn både för trädgården och för vårt sinne. Jag och Kalle pustar ut nu. För min del är det klart i sålda huset men Kalle måste fixa spabadet med att byta vatten, laga en koppling på badkaret inne och få med alla ölgrejer som de har i källaren.
Idag fixar vi mail som måste ordnas angående flytten, vi ska betala räkningar, gå igenom jobb som ska planeras osv Vi fixar en massa men känner oss klara med stora huset. Igår köpte vi en frysbox och igår tömde vi frysen i stora huset. Flyttstädningen är gjord , vi har varit på tippen, hämtat sista lasset och måste till tippen igen och lagret osv. Men idag kan vi pusta ut. Vi hann.
Nu måste vi bara andas lite, gå här och glo lite och fylla på med energi några dagar innan vi ska tillbaka och köra det sista med badet, men ny energi håller vi redan på att fylla. Vi är trötta men inte utslagna om man säger så. Nu har jag inte tänkt flytta på länge 😘 Nu kommer jag lägga all tid som jag haft i stora huset, med flytten och den trädgården på min fritid och den får ni ju följa här på bloggen. Jag ska inte utöka mina jobb utan utöka tiden att göra vad jag vill, vi får se vad det blir.
Nu är vi på andra sidan, vänder blad och ska skriva en ny bok som någon sa. Vi måste bara pusta ut lite först, sedan är vi på banan igen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vi måste bara pusta ut lite först”

  1. Vilket jobb ni gjort! Jag förstår att känslan nu måste vara underbar.😍 Det är så roligt att följa dig, vi är i samma ålder, har barn i samma åldrar, vi har båda varit ihop med våra gubbar väldigt länge.☺️ Du är så bra på att sätta ord på det du tänker, vilket jag ofta känner igen mig ii, är det kanske medelåldern som för med sig tankar om livets andra akt… Som vikten att leva sitt eget liv utan att jämföra sig med andra. För två år sedan plockade jag bort mina sociala medier av just den anledningen. Det har också varit så roligt och intressant att få följa er flytt. Vi planerar att sälja huset om tre år och flytta till en annan stad. När jag läst om eran flytt så har jag insett en sak, jag ska nog börja tänka i ”flyttermer” redan nu. Ska jag verkligen spara på allt eller slänga det nu på en gång?🤔
    Hoppas ni får en härlig sensommar att njuta av i erat fina hus vid sjön.♥️

  2. Vilket jobb ni gjort! Jag förstår att känslan nu måste vara underbar.😍 Det är så roligt att följa dig, vi är i samma ålder, har barn i samma åldrar, vi har båda varit ihop med våra gubbar väldigt länge.☺️ Du är så bra på att sätta ord på det du tänker, vilket jag ofta känner igen mig ii, är det kanske medelåldern som för med sig tankar om livets andra akt… Som vikten att leva sitt eget liv utan att jämföra sig med andra. För två år sedan plockade jag bort mina sociala medier av just den anledningen. Det har också varit så roligt och intressant att få följa er flytt. Vi planerar att sälja huset om tre år och flytta till en annan stad. När jag läst om eran flytt så har jag insett en sak, jag ska nog börja tänka i ”flyttermer” redan nu. Ska jag verkligen spara på allt eller slänga det nu på en gång?🤔
    Hoppas ni får en härlig sensommar att njuta av i erat fina hus vid sjön.♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *