Fixa ring

Godkväll alla fina, imorgon ska jag börja med morgon/förmiddags inlägg igen. Någon ordning måste vi ha här 😉 Mannens semester och så barnen som är här ofta får mig i semesterlunk också, ja det kännns ju ändå bra. Man behöver den här tiden också.
Här hemma har vi inte orkat göra så mycket, ingen målning av hus och flotten bara påbörjad men allt i sålda huset är klart nu. Skriver på måndag. Tjoooo så skönt. Kalle har fixat spabad idag och poolöverdrag och lite annat. När Kalle börjar jobba så börjar jag måla för han har tvättat av huset så det är klart.
Nu väntar 3 dagar som vi ska roa oss själva, njuta av sista dagarna på semestern och vara tillsammans utan jobba och rensa osv. Det blir en tur imorgon att beställa ring till mig, ny vigselring som jag tappade bort för många år sedan. Jag tappade förlovningsringen men vi ska göra en typ vigselring. I september firar vi 30 år tillsammans och det ska firas stort.
Jag ska kika på ramar till dessa loppisplanscher också. Vi får se om jag får plats med alla, men en eller två i alla fall.

Hoppas du också haft en bra dag. Jag har städat här inne hela dagen och gått två längre promenader med hunden. Så skönt att få lite ordning här hemma. Nu ska jag ut med vovven igen.

Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Fixa ring”

  1. Vilken fantastisk utsikt från ert fönster! Förstår jag det rätt att ni sålt ett stora röda hus och flyttat till det som var er sommarstuga? Eller har ni köpt ett nytt hus? Ni hade så stor och fin trädgård i ert stora, röda hus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *