Vänner och trötthet

Vi har haft gäster här idag, nära vänner som vi inte träffat på 1.5 år. sedan covid började. Nu kunde vi äntligen ses igen. Kalle grillade massa kött, vi fixade pajer och dukade på altanen  och det var såååå mysigt.
Vi valde att ses på lunchgrill istället för kvällen och det var bra. Ikväll känner jag mig nästan lite dränerad. Igår tömde vi sålda huset och idag vänner och då blir jag trött. Jag sov en timme men nu tar det en dag innan jag får tillbaka min vanliga energi igen.
Även om jag älskar träffa vänner så orkar inte min hjärna riktigt. I vilket fall så brukar en natts sömn räcka så är jag bättre, men man kan inte leva som förr och det är inget jag längtar efter heller, men det kan vara svårt för andra att förstå hur man kan bli så trött av att göra något som är så roligt. Prata och träffa människor är det som suger min energi mest av allt och jag klarar det nu men inte så ofta. I vilket fall blir jag ju bättre och bättre hela tiden men får fortfarande tänka mig för. Svårt, jag älskar ju mina vänner och vill vara med dem.

Nu klockan mycket här och vi har inte ätit middag men vi har massa gott kvar så nu ska vi plocka fram en liten tallrik med godsaker. Det är fördelen med att vara själva, man kan göra som man vill och har ingen annan att ta hänsyn till när man vill äta kl 21:30 🙂

Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *