Bygga bastuflotte

 
Nu är bygget igång med bastuflotte. Det ska bli bastu, ett litet uterum med skjutparti och stora fönster på sidorna och så ett litet förråd för dynor och ett sovloft. Flotten ska ha motor så vi kommer åka med den på sjön, så en båt kan man säga. 
 
 
Pontonerna har legat och väntat länge med att vi skulle komma igång men det blev lite avbrott när covid kom och mycket med flytten med nu är vi på gång. Ja vi säger jag men det är Kalles projekt kan man säga. Han som planerar mest. Jag kommer in sedan när det ska fixas med inredning, målning och lite mer lättare saker. 
 
 
Min man säger att detta är ett väldigt lätt sätt att bygga flotte på. Man får en ritning av Pollyflyt, det är klart för att bara lägga i reglarna i skårerna, ja lite som en byggsats och så skruvas de sedan fast i reglarna. 
 
 
 

Detta är en del av flotten och den andra delen ska nog byggas nere vid sjön och sedan ska dessa sättas ihop innan trallen ska läggas. Ja vi har ingen brådska med detta får ta den tid det tar så vi får se hur mycket vi hinner i sommar. Men ett jättekul projekt som kommer bli så mysigt att använda alla årstider. 

 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Bygga bastuflotte”

  1. Så inspirerande att följa detta bygge! Vi funderar själva på att göra något liknande. Berätta gärna vad som krävs för skötsel osv kring vintern. Tack för att du delar med dig!

  2. Ni är fantastiska! Så spännande projekt ni tar er för. Nu får det ta sin tid säger du, men vips är det klart. Ni matchar också varandra så bra. Tack för allt du bjuder oss på <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *