Trädgårdsbänk

Den här bänken byggde Kalle till mig när jag började blogga, dvs den är nog ca 10 år gammal om jag räknat rätt. Den har varit med på bild många gånger och syns ganska flitigt på google, pinterest och bloggen. Nu valde vi att ta med oss den och måla den grön.
Jag har varit kär i den här gröna färgen på trädgårdsmöbler så länge och nu var det dags med lite förändring. Den passar också väldigt bra med den grå som vi har på pallkragarna och ljusröd falufärg som vi ska måla huset i. Detta blir våra färger här vid sjön. Ljusröd, vitt, grön och några olika grå. Den gröna färgen heter Spring Storm från Nordsjö One Door and window tech , vattenbaserad utomhusfärg. 
Vi har tvättat av bänken med  Den tar först , torkat och sedan målat två gånger med färgen. 
Vi tog med skivan/dörren som vi hade i stora huset också. Det är en gammal branddörr från början. Vi hade tänkt att lägga på en ny träskiva men jag tycker det räcker med bara metallskivan så länge får vi se vad tycker sedan.

Bänken har stått utomhus varje år och klarat sig bra med den metallskivan, så nu får den stå här tills den ruttnar helt. På sikt ser vi ett litet orangeri här bakom och att vi öppnar upp staketet här bakom men nu väntar lite andra projekt.

Ha en underbar dag, vi ska bara vara hemma och bygga flotte. Kalles pappa kommer och jag har lite annat pyssel. Har massa annat att visa men det kommer senare, tar lite lugnare med inlägg och jobb på vår semester tillsammans.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Trädgårdsbänk”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *