Jag ska utöka min fritid

God morgon mina fina bloggläsare. Idag vaknade vi med lite mer blåst och kall luft och inte mig emot. Jag blir kreativ och glad av det vädret men vi hade planerat att åka ut på sjön för Julia och Philip kommer.
Luktärtorna har blivit så fina , de olika klätterstöden är från Jem och fix
Jag funderar lite på min höst och vinter. Om jag kommer känna mig rastlös och uppleva mig mer ensam när jag ska bo är. Inga barn hemma och mindre att sköta innebär mer tid för mig. Jag ska utöka min fritid med att göra saker jag längtar efter. Troligtvis kommer jag vilja bo i min trädgård.
Men jag funderar på att lära mig mer inom Photoshop, kanske börja på kör ( sjungit mycket som ungdom) , gå på gymmet, eller gå någon kurs inom trädgård osv Jag ska såklart känna efter först och inte hasta iväg med någonting men jag tror det är bra och viktigt att skapa lite rutiner när man är och jobbar ensam som jag gör.

Nej nu ska jag sätta fart här. Vi får se om det blir sjön idag eller om vi åker iväg på någon utflykt istället.

Ska bli så kul att träffa son och flickvän idag, de har jobbat mycket så vi har inte setts så mycket sista tiden. Imorgon ska vi åka och tömma i sålda huset. Sista lasset , nu måste allt bort. Om två veckor ska nya ägarna flytta in.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag ska utöka min fritid”

  1. Åh, luktärter. Den dagen jag prioriterar annorlunda så är det min trädgård som ska få mer kärlek. Tycker det låter klokt att känna efter vad du verkligen vill. Det är ju ingen brådska att bestämma dig tänker jag.

  2. Det är ju jätteviktigt hur man mår och att man känner efter just hur man mår också så toppen att känna efter hur man mår

  3. Underbart med luktärter mina har precis börjat blomma så fint att kunna plocka in små buketter❤️
    Vad skönt för er att ni snart är klara med allt runt flytten och ni kan planera för det ”nya livet” i stugan.
    Varm kram från Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *