Livet är så fint mot mig

Jag känner mig så oerhört tillfreds och lycklig just nu med allt. Livet är så fint mot mig. Jag har handlat och städat och allt är klart inför Elin och Jakob kommer. Jag har längtat så mycket att vara här.  Att känna mig klar inför helgen och att de kan komma och jag har tid och ork att vara med dem. Den känslan är så underbar.
Innan vi sålde huset så skulle jag hinna packa, åka och handla mat, jag skulle jobba på helgen, det skulle klippas gräs osv men nu bor vi här. Mitt lilla underbara paradis och jag har tid. Det gör skillnaden. Tacksamheten som lägger som en filt över mig. Lugnet.
Allt är precis som vi önskade och jag är så , så glad. Nu väntar en helg med Elin och Jakob och jag kan vara närvarande.
Njut av helgen och dagen. Kalle startar sin semester nu också. Återkommer snart igen 😘
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *