Frukost när barnen kommer

Jag har alltid tyckt om att göra fint och duka lite extra men när jag var sjuk fanns inte den energin men nu är den tillbaka. När barnen kommer då handlar vi extra god mat och dukar extra fint. Det är roligt tycker jag och något som även min mamma gjort för mig.
Nu när vi har diskmaskin då går det minsann supersnabbt och smidigt att duka av och bara svish så är allt borta från bänken. Gud vad jag älskar diskmaskin känner jag, det är oerhörd stor skillnad när man inte bor så stort.
 Nu önskar er alla fina bloggläsare en jättefin dag, det ska jag ha
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Frukost när barnen kommer”

  1. Tycker att det förhöjer måltiden om man dukar fint.
    Gillar att göra det även vid måltider mitt i veckan.
    Man ska njuta av livet ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *