Åsunden

Annonslänkar MIo
 
Igår hittade vi ett trevligt ställe på en ö som inte låg så långt bort från båtplatsen. Det känns roligt att vi har så nära och lätt att komma ut till öar och inte behöver sitta flera timmar i bilen först. På 40 min hemifrån kan vi sitta här ute och det känns som livskvalite för oss.
 
 
Min man kan konsten att slappa och bara vara, något jag övar på. 
 
 
Vi har ju båten i Åsunden i Östergötland men sjösystemet är väldigt stort på sikt kan vi vara borta en vecka och ta oss ändå upp till Linköping, Göta kanal och ut till havet, om vi vill. Vi har ju också 45 min till havet så om vi skulle vilja kan vi även lägga den där. Just nu är detta helt perfekt för oss. 
 
 
Åsunden är väldigt vackert med klipper och fint vatten så vi trivs så bra. Sitta här och höra måsarna skrika är underbart.
 
 
Idag ska jag umgås med min bästa vän Maria. Vi ska fira hennes födelsedag som varit , jag ska ta med henne på en tur runt Omberg, bjuda på lunch osv och Kalle får åka till stora huset och klippa gräs mm. 
 
 
Jag skulle behöva åka till Mio också. Har ett jobb för dem framöver och så köpa fler skålar HÄR innan de tar slut, gillar dessa mycket och en sådan HÄR sängbricka att ha i sängen när jag jobbar. 
 
Sedan ska jag nog besöka Philip om han är hemma och åka förbi stora huset och se om det är något jag kan ta med i bilen. Tror det mesta är flyttat nu. Ska tömma allt klart senast om 2 veckor.
 
Ha en skön dag
 
Kram Lotta 
 
 

Inredning nyhet HÄR  Matta Savanna och supersnygg pläd på rea 100 kr HÄR 

 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *