Visningsdag

Annonslänkar Gina tricot, Cervera, Ellos
Nu är jag så nöjd och glad att allt gått bra. Nu kan vi bara vänta och se om någon tycker vårt hus/ lilla gård och att det passar dem och vill bo här. Det kommer nog ta ett tag för mäklaren Elin från Svensk fastighetsförmedling i Mjölby ska ringa runt till alla, de är många. Sedan får vi se om någon vill lägga bud osv . Spännande.
Jag var lite orolig för igår var det isgata här vid spabadet och ute på vår gräsplan, men min snälla bonuspappa och en kompis till honom kom hit tidigt imorse med grus så allt ordnande sig. Igår regnade och var blåsigt och idag var det sol, så glad.
Kalle har jag placerat i stugan med djuren. Han har hjälpt mig så mycket han kan med att skura här hemma innan han åkte, ja han är lite mer noggrann än mig med dusch osv jag är mest noga med piffet…hi,hi Sedan ville jag bara ensam några dagar så att jag kunde gå här och städa och piffa utan att någon kommer och skitar ner.

Jag har inte hunnit fota så många bilder med kameran , men ni ska få se lite framöver men mest från mobilen. Jag kom hem ganska sent till huset och det var mörkt då och imorgon kommer det två familjer till. Nu har jag städat av lite igen och ska bara vila mig i form och det ska jag göra länge.

Nu är det bara tid till er framöver, bloggen, familjen och ta det lite lugnt så jag får fortsätta sätta tid att återhämta mig. Nu har jag inget mer som jag måste tänka på framöver , ingen tidspress eller så utan nu kan jag bara vara lite mer och så kommer vi börja flytta saker framöver varje gång vi åker till stugan och när vi får vårt lager.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Visningsdag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *