Vardag, det bästa som finns

Idag behövde jag ladda energi, så det blev ett sent inlägg.  Det var 3 sällskap här idag, men sedan kunde familjen komma hem och pojkarna som sonen sa, katten Findus och hunden Pettson. Å Pettson blev så glad när han såg matte och katten han kom och ville hälsa. Jag har längtat efter dem. Gud jag älskar vardag och allt är som vanligt. Det har varit mycket sista dagarna och bara städning som jag egentligen inte gillar att göra så mycket men jag gjorde allt så fint. Pysslandet med lakan, blommor och allt det är så kul men gå och torka är ju så tråkigt.
En timme efter alla kom hem så var lite kaos som vanligt. Vi är bra på att leva nuförtiden och sällan undanplockat överallt.
Hoppas ni haft en fin lördag, vi tog fram champagnen
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *